Vyhledávání


A jak jsme řekli

24.03.2007 11:21

... A jak jsme řekli, tak jsme udělali. Už jako Columbella jsme způsobili v černošickém Klub-kině rozruch. Úspěch byl mimořádný, sál plný, akustika i díky mistru zvukařovi vynikající, potlesk nebral konce, paní starostka gratulovala a dokonce přišly na řadu i květiny.

Zpěv na mikrofony, jakož i spolupráce s vynikajícími instrumentalisty-pochopitelně žáky naší školy- není pro nás vůbec nic nového. Ten báječný pocit z velkého sálu, dobře naladěného publika a skvělé techniky jsme zažili-jako každoročně- na Spirituálfestu. Tam se zřejmě stalo, že si nás všimla i média. Nedlouho poté byl v MF Dnes o nás uveřejněn článek. Naše paní sbormistryně v něm odpovídala na otázky slečny redaktorky a docela nás chválila. Článek se kupodivu jmenoval "Demokracie ve sboru je hloupost"

... Čas předvánoční jsme jako obvykle naplnili přípravou dvou koncertů. Program jsme se učili dlouho a pomáhali nám s ním noví, čerstvě objevení a velmi milí instrumentalisté z naší školy, o těch původních, již vyzkoušených ani nemluvě. Díky jim! Aby byl úspěch zaručen, odjeli jsme na tradiční předvánoční soustředění. A stálo to za to. Oba koncerty, ten v radotínském kostele i ten na Staroměstském náměstí vyšly téměř podle našich představ.