Vyhledávání


GOP Fest 2012

29.02.2012 16:00

    Víceméně proti své vůli, přesvědčena vůli svých svěřenců, souhlasila jsem s ktratičkým vystoupením školního pěveckého sboru na GOP Festu v Černošicích. Bylo zbytečné se koncertíku bránit. Club Kino je totiž tak báječný prostor všechny příchozí do jednoho dobrého kolektivu spojující, dobré hudbě a náladě přející, že se tam prakticky nedá neuspět. Děkujeme všem, kteří si udělali celý večer čas, aby mohli vychutnat kompletní nabídku hudebních aktivit z našeho ústavu vzešlých.

    Celým večerem nás všechny provázela báječná nálada a skvělá hudba. V kotli to vřelo. Pivo teklo proudem. Sál praskal ve švech. Sešlo se prakticky několik poslední ročníků GOP. Též několik profesorů, (poznámka pod čarou: všichni přišli až povystoupení Columbelly...)

    Na závěr stručné shrnutí: Všem aktérům, tedy Columbelle, Paradogs, Klice i Katzenzungen  se večer vyloženě vydařil. Stejnou měrou to platí i o publiku, aspoň doufám.

    Zvláště teď v zimě, po zkouškovém období, po vysvědčení, v době maturitních plesů apod. si nejčastěji uvědomím, jak je ten náš gympl pořád dobrá parta. Kolik nápadů, aktivit a kreativity v sobě mladí mají a tají... Ale na mě si nepřijdete,

                                                                                                                                                                        Michaela Šreinová