Vyhledávání


Šestadvacátý leden v Černošicích

27.01.2008 18:24

Club-kino tentokrát překvapilo. Po všech stránkách. Sál nabitý k prasknutí, a to nejen námi pozvaným publikem. Přestože o klidu v sále se bohužel během našeho vystoupení hovořit nedalo, kdo chtěl, slyšet nás mohl. Bylo to zásluhou šikovného zvukaře Tomáše Hály, který fakt udělal, co se dalo. Nazvučil skvěle piáno i s Barunkou, kytaru i s Tomášem, Pavlův buben zněl přesně akorát, sóla vyšla perfektně, až na tu chvilku ve Sportech, kde se Andulka s Katkou a Janou rozesmály... Pánové Ondra, Jakub a Marek v Happy day zachovali dekórum a Barunce u piána to nezkazili. Z dalších sólistů dlužno připomenout pěkný výkon Bětčin, Honzův i Martinův. Když se to vezme kolem a kolem, jsme sbor sólistů!

Večer pokračoval zdařilým vystoupením rockové kapely Klika. Byli báječní a ta bílá saka a elegantní pokrývky hlav jim nesmírně slušely. Dva Klikaři jsou studenty 4.A. Bylo to moc zajímavé vidět je jinak než obvykle, kdy je potkáváme s hlavou zabořenou do učebnice, jak soustředěně studují ve školních škamnách. U elektrické kytary a za bubny vypadali zcela přirozeně, uvolněně, šťastně...

Závěr večera patřil Honoraci. Jak zaznělo již v úvodní "Černošické", v jejím čele bylo možno se nadít našeho oblíbeného člena , basisty i tenoristy, kytaristy i houslisty Tomáše Tótha. Zpočátku kapela sice část publika svými kytarovými rify a tvrdším punkovým repertoárem trochu zaskočila, zbývající posluchače ale tradičně nezklamala, ba přímo nadchla svými novými písněmi. Nakonec v nás všech tito čtyři mladíci zanechali hluboký dojem a výborně završili program tohoto neobyčejného setkání.

Společný večer jednoduše dokázal, že je třeba zbourat bariéry, zapomenout na předsudky a otevřít se novým vlivům!!!