Vyhledávání


Šlovice 2013

03.12.2013 21:23

        Letošní pěvecké soustředění v Rekreačním zařízení Nad Starým mlýnem ve Šlovicích proběhlo nad očekávání. Ačkoliv se nás nesešel plný počet, připravili jsme vánoční program, který zazní jak v radotínském kostele, tak v kostele Na Prádle.

        Pracovali jsme pilně, tvrdě, až do úplného ochraptění, a to po celé tři dny. Vynechali jsme i obvyklou turistiku a volné chvilky jsme trávili ve společnosti čtyř překrásných letošních koťátek. Kromě toho, jako obvykle, pingpongový stůl nezahálel ani v nočních hodinách.

        Všechno probíhalo v poklidu, jídlo bylo vynikající, nálada skvělá, přátelství se utužila, studentky z 1. S  zapadly do kolektivu jako lžíce do medu.

        Téměř nikdo nezabloudil, prakticky nikoho jsme nemuseli hledat. Ale protože bez koření komplikací by naše soustředění nebylo úplné, jednoho důležitého pěvce jsme v neděli večer při návratu málem zamkli v hudebně. Ještě že existují mobilní telefony…

        Program je tedy připraven, těšíme se na velevážené publikum, konkrétně v pátek 20. prosince od 10:30 v radotínském kostele Petra a Pavla a od 18:00 v kostele sv. Jana Křtitele Na Prádle.