Vyhledávání


Staroměstské Velikonoce

01.04.2009 17:40

Ač je to k nevíře, Velikonoce jsou už zase za dveřmi. Columbella byla -jako již tradičně- na Staroměstském náměstí za první radotínskou předzvěst svátků či za první jarní vlaštovku.

Organizátoři nás pozvali, abychom svým krátkým vystoupením 29. 3. 2009 začali zruba čtrnáctidenní hudební maratón nejrůznějších hudebních uskupení a vykouzlili všem na náměstí, a jak jsme se doslechli, i v bytech kolem téhož úsměv na líci. Asi to vyšlo. Alespoň vidění diváci se zdáli být našemu programu příznivě nakloněni.

O tom, zda se naše vystoupení povedlo, my na vlastní uši nevíme téměř nic. Neslyšeli jsme se. Tentokrát bohužel ani malinko. Současně s námi totiž vyhrával mocný agregát, pilně vyrábějící elektřinu pro všechny stánky na náměstí. Co do síly, alespoń jak nám se zdálo, jsme mu svým zpěvem nemohli konkurovat. Publikum, nutno dodat četné publikum, nás ale kupodivu prý slyšelo dobře. Inu mistr zvukař se snažil…

Děkujeme všem, kteří nám zůstali věrní i pod širým nebem. Příště si nás už zase budete moci poslechnout pěkně v teple a vsedě.

Společně s Klikou v Černošicích 8. 4. a na samostatném koncertě v Modřanském biografu 15. 5.
Těšíme se na vás!!!