Vyhledávání


Stručně z Mariánských Lázní

30.08.2007 15:51

Zcela nad očekávání dopadlo soustředění v Mariánkách. Do poslední chvíle jsem nevěřila, že je taková velikolepá akce o prázdninách uskutečnitelná. Ale stalo se.

V týdnu od 20. do 25. srpna se ve Šteidlovic náramné vile na předměstí slovutných lázní sešlo téměř dvacet nadšenců, aby uvedli v život zpočátku dosti nereálný záměr sejít se, zazpívat, potrénovat a -světe, div se- provést jeden či dokonce více koncertů pro lázeňské hosty, a poněkud tak ulehčit jejich peněženkám.

Výše zmíněná rodina včetně blízkého příbuzenstva předvedla nevídanou a velmi vítanou aktivitu ve věci zařizování koncertů, ubytování, dodávek čerstvého ovoce, rozšiřování počtu posluchačů na koncertě apod.

Prázdninové setkání bylo nad očekávání milé a přineslo několik příjemných hudebních překvapení. Asi největším šokem pro mě bylo poznání, co všechno jsou členové sboru ochotni obětovat pro muziku. Tedy vážení, já zírám.

A myslím, že zírali i návštěvníci našeho koncertu na kolonádě! Bylo jich překvapivě hodně a usmívali se od ucha k uchu. Protože v Mariánkách se hluchota neléčí, předpokládejme, že výraz na tvářích našeho publika znamenal: Výborně, přijeďte zas!